kortlopende reisverzekering vergelijken

Waarom is het zo leuk om in Amsterdam bootje te varen?

Geplaatst op

Bij Adamsboats.com vind je de leukste boten. om met familie en vrienden een middagje in Amsterdam te zijn en dan te varen over de grachten en een soort van picknick te doen maar dan op een boot op het water. Het is ook erg leuk om de stad vanuit een heel andere hoek te zien. Normaal gesproken loop je op de stoep en nu zie je dan heel anders de stad vanaf het water. Een extra tip van ons, is om een gids mee te nemen die jou meer kan vertellen over de geschiedenis van Amsterdam.

Ontspanning 

Het is erg ontspannend om te dobberen op de golven van de Amsterdamse grachten en zo de stad op een hele andere manier te kunnen leren kennen. Je kunt gemakkelijk een boot huren en na een aanbetaling van de borg kun je al lekker gaan varen. Het is wel belangrijk dat je een nuchtere persoon van 18 jaar of ouder bij hebt die de boot kan besturen. Het is ook mogelijk om een grotere boot te huren en dan krijg je er een kapitein bij.

Bier

Haal de lokale bieren van De Prael, Two Chefs, Oedipus en meer bij De Prael Winkel in het hart van de stad op de Oudezijds Voorburgwal. Ze hebben zelfs lokale worstjes, bonbons en meer! Er is een kleine steiger met trappen net voor de winkel die wordt gebruikt door rondvaartboten, maar misschien kun je je vriend daar van boord laten gaan om te gaan winkelen.

Pizza

Misschien wel de beste plek om pizza te eten is op je boot op de mooie Amsterdamse waterwegen. Voor een unieke ervaring haal je een versgemaakte pizza met je boot bij Pizzeria San Marco, een pizzeria gelegen aan de Amstelkade. Zo cool.

Dit is natuurlijk maar een heel kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is in Amsterdam op het gebied van bootje varen op de grachten, maar we hopen dat je in ieder geval duidelijkheid dat het superleuk is om een bootje te huren en dat het gewoon voor iedereen bereikbaar is. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden