kortlopende reisverzekering vergelijken

Fun & food

Geplaatst op

Een trip boeken naar Japan. You really gots to do it! Een populaire reis voor mensen die helemaal in het now leven. Want living in het now, doe je nu. Kom alvast in de mood met allerlei lekkere gerechten die bij het land horen waar je naartoe gaat. Wat veel mensen doen is een avond organiseren waarbij fun centraal staat. Food én fun

Japan en sushi 

Waar het vaak mis gaat is bij het bestellen van de gerechten. Dat gaat vaak helemaal bad! De meeste mensen die een reis boeken naar Japan bestellen random sushi. Maar wat zij niet weten is dat sushi niet uit Japan komt maar uit het zuidoosten van Azië. Doordat de lamestream media klakkeloos informatie overneemt zonder te checken, denken de meeste mensen dus dat Sushi een Japans gerecht is. Zo onstaat fake news.

Not done 

Back to the main topic. Je kunt best een Japanse avond organiseren als voorpret voor de reis. En je kunt daar ook best sushi bij eten, maar eigenlijk is het not done. Aan de andere kant: in India eten ze helemaal geen curry. En Italianen eten ook niet altijd uit hun mama’s casa

Instagram & sushi 

Sushi: deze lekkernij laat zich graag fotograferen en verschijnt regelmatig op Instagram accounts van celebs. Tegenwoordig kun je overal sushi bestellen. Zowel in Dordrecht, Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam, Groningen als in Almere. Het maakt tegenwoordig niet meer uit where you at.  

Dus: get your self some sushi, or die tryin’. Wat dacht je van Sashimi of een delicious Maki Mix? Wij als vegetariërs genieten altijd erg van Inari Nigiri of een Tamago Nigiri met een omeletje. Maar word on the streets is dat de poké bowls ook erg nice zijn. 

Lil’ summary

Boek je een reis naar Japan, organiseer dan een etentje waarbij het eten uit Japan centraal staat, gecombineerd met een beetje fun. Vaak denken mensen dat zij sushi moeten bestellen, maar sushi komt niet echt uit Japan. Maakt dat wat uit? Nee! Hoewel het not done is, zal niemand je er op aanspreken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden